lancome make-up
Centraal in de Lancôme make-up najaarscollectie voor 2009 staat de gedurfdheid van de Parisienne.

De Declaring Indigo collectie van Lancôme is een mix van vrijheid, vrouwelijkheid en durf. Make-up artist Aaron de Mey liet zich inspireren door de gedurfdheid van de Franse vrouw, een elegante en sensuele schoonheid die de regels provoceert.

Indigo, rood en goud zijn de Lancôme kleuren voor dit najaar. Deze komen ook terug in het Palette Liberté. Dit oogschaduwpalet bestaat uit vier tinten waarvan twee indigo’s, een metallic versie en één met gouden glinstering. De andere twee kleuren in het doosje zijn goud en brons. Dit palet is ook verkrijgbaar in de uitvoering Indigo Royauté, waarbij zwart met goud de boventoon voeren.

Ideaal voor het creëren van intense smoky eyes  is de Artliner.  Door de crèmetextuur is deze gel eyeliner eenvoudig aan te brengen. Om de oogmake-up helemaal compleet te maken komt Lancôme met het oogpotlood Crayon Khol in de kleuren diepblauw en goud.

Ook erg mooi is de poeder genaamd, La Rose Liberté. Deze gezichtspoeder, waarin een roos is verwerkt, kan gebruikt worden als blush of over het gehele gezicht. Daarnaast bestaat de collectie uit drie nieuwe roodtinten lipstift en een gouden en roodkleurige lipgloss.

Add Your Comment