Marc Jacobs Coca Cola blikjes

Lifestyle door mode modeblog


Vorige week kon ik jullie al vertellen dat Coca Cola Marc Jacobs aan de haak heeft geslagen voor een samenwerking. Maar inmiddels kan ik nu ook de Marc Jacobs Coca Cola blikjes met jullie delen.

Na Karl Lagerfeld en Jean Paul Gaultier heeft Coca Cola ditmaal Marc Jacobs gevraagd om zijn creatieve geest te laten schijnen over de Coca Cola light blikjes. De ontwerper verklapte eerder al dat zijn creaties sprookjesachtig, vrouwelijk en cartoonachtig zouden zijn en geïnspireerd zijn door de 3 decennia waarin het drankje bestaat.

Marc Jacobs Coca Cola light blikjes

Marc Jacobs creëerde 3 verschillende blikjes waarin een cartoonachtig vrouwtje en de jaren ’80, ’90 en ’00 centraal staan. Zo heeft het blikje van de jaren ’80 een Broadway stijl en zwartrode vlinderdassen. De jaren ’90 versie heeft als thema muziek, kunst en mode en is versierd met Marc Jacobs zwaluwprint. Het blikje van de jaren ’00 is afgeleid van de ontwerpers zomer 2013 collectie en is bedrukt met polkadots.

De Marc Jacobs Coca Cola light blikjes zijn vanaf februari te koop. Naast de blikjes heeft de ontwerper ook flesjes voor de frisdrankfabrikant gemaakt. Deze worden pas op 11 maart onthuld en staan vlak daarna in de schappen.