miss-dior-cherie-leau

De uren die ik de afgelopen weken op het vliegveld doorbracht, kon ik goed besteden aan het opfrissen van mijn beautykennis. Struinend in één van de vele parfumshops kwam ik de nieuwste aanwinst van Dior tegen, Miss Dior Chérie L’eau. Het parfum is een gloednieuwe versie van de bestaande Miss Dior Chérie, die in 2005 werd vernieuwd.

Miss Dior Chérie L’eau is een lichtere versie van de originele geur waarin onder ander karamelpopcorn en aardbeiensorbet zit, nu begrijp ik waarom ik dit parfum zo lekker vind.  De nieuwe L’eau variant is bedoeld voor de jonge moderne vrouw. De geur is simpel en ongecompliceerd in zijn reactie op de huid.

François Demachy de man achter de nieuwste Dior geur omschrijft de aroma als fris, sprankelend en zacht. Het parfum bestaat uit een combinatie van sinaasappelessence, gardenia en witte musk.

Het flesje van het parfum is hetzelfde als dat van de originele variant, alleen is het ditmaal lichtgroen van kleur. Miss Dior Chérie L’eau is vanaf deze maand verkrijgbaar in een 50 en 100 ml verpakking.

Add Your Comment