Dit jaar is het niemand minder dan Jean Paul Gaultier die een special edition van de beroemde Evian fles heeft ontworpen. Onlangs, tijdens de Paris Fashion Week, werd het spectaculaire ontwerp voor het eerst in een badhuis gepresenteerd doormiddel van een waterballetshow.

Mooie dames zwommen zichzelf in Evian loves Jean Paul Gaultier letters. En matroosjes in JPG klassieke blauw-wit gestreepte truitjes serveerden de gasten champagne en Evian. Het feest ging door tot in de late uurtjes. Jaja, champagne en water kunnen je lang op de been houden.

De waterfles heeft prachtig uitvergrote doorzichtige ijskristallen die verwijzen naar de ongerepte oorsprong van het water in het hart van de Franse Alpen. Oversized letters in majestueus blauw versieren de Prêt-à-Porter fles waardoor een soort optische illusie ontstaat.

Door te spelen met de bestaande regels heeft de flamboyante Franse designer een fles ontworpen die helemaal van deze tijd maar ook verrassend is. Met zijn karakteristieke lef geeft Gaultier zijn eigen kijk op de term ‘youthful & playful’. Een ontwerp dat speelt met de gedachte van oneindigheid. Gaultier herinnert ons er aan dat puur en zuiver water bijzonder zeldzaam en waardevol is.

Er zijn twee unieke exclusieve exemplaren: de Evian Prêt-à-Porter Bottle en de Evian Haute Couture Bottle by Jean Paul Gaultier. Van de Haute Couture fles zijn er wereldwijd maar zeven flessen die op verschillende plaatsen ter wereld worden geshowd. De exclusieve special edition Evian by Jean Paul Gaultier is vanaf november o.a. te koop bij De Bijenkorf, Waterwinkel Amsterdam en Gall&Gall voor € 4,95. Best betaalbaar om mee te pronken tijdens een amoureus of gezellig dinertje bij je thuis.

Add Your Comment