Op Modeblog heb je de afgelopen weken de modetrends voor zomer 2010 voorbij zien komen. Om te zorgen dat je geen enkele modetrend hebt gemist, vind je hieronder een overzicht met de modetrends voor zomer 2010.

Het was geen gemakkelijke opgave om dit seizoen een rode draad te ontdekken tussen alle collecties die de designers presenteerde tijdens de verschillende modeweken. Veel modehuizen leken terug te gaan naar hun essentie en ontwerpers waren niet zo zeer op zoek naar verandering. Met dank aan de economische crises kozen de designers juist weer voor waar het eigenlijk om draait in de mode, de juiste vorm en kleur.

Kortom de modetrends van zomer 2010 draaien niet om hoe gekker hoe beter en zijn niet ontzettend vernieuwend. Maar ze zijn over het algemeen wel uitermate draagbaar. Onthoud ook dat trends ervoor zijn om inspiratie op te doen en je ze dus niet klakkeloos hoeft te kopiëren. Bij mode draait het nog altijd om het hebben van een eigen smaak en stijl!

Modetrends zomer 2010

Hieronder vind je 10 belangrijke modetrends voor zomer 2010. Daarnaast kan je op de pagina van de trend zelf onder andere lezen hoe je de modetrend het beste kunt dragen en welke designers de trend in hun collectie hebben verwekt.

Add Your Comment