Viktor Rolf Parijs Fashion Week winter 2013
Afgelopen weekend onthulden de heren van Viktor & Rolf hun winter 2013 collectie op de Parijs Fashion Week. De Nederlandse ontwerpers hadden in deze lijn de hoofdrol weggelegd voor de strik.

Zaterdagmiddag presenteerde Viktor Horsting en Rolf Snoeren hun collectie voor winter 2013 op de Parijs Fashion Week. De mannen deden dit met een goed gevulde rij celebrities, die bestond uit Leigh Lezark, Anna Dello Russo, Jessica Chastain, Sylvie van der Vaart en heel verrassend André van Duin. Zij kregen een zoete, draagbare en qua silhouet korte Viktor & Rolf creaties te zien en dat terwijl het duo normaal voor theatrale coutureachtige looks kiest.

De show opende met een model in een zwarte jurk met een soort van gekreukte ruches en plooien. Hierna volgden nog 35 andere creaties waaronder geplooide mini-jurkjes, jumpsuits, tops met enorme strikken en broeken met trompe l’oeil effect. Verder gebruikte de ontwerpers veel tule, kant en veren en kozen zij qua kleurenpalet voor zwart en wit met een vleugje rood.

Om de look compleet te maken droegen de modellen lakleren enkellaarsjes of loafers met een blokhak. Daarnaast hadden sommige in hun hand een tasje in het model van een handgranaat, dezelfde vorm als het parfumflesje van Flowerbomb.

Hoewel ik dol ben op strikjes, vind ik de grote stikken van Viktor & Rolf iets teveel van het goede. Daarnaast ben ik ook niet weg van het trompe l’oeil effect. Maar al met al is dit wel één van de meest draagbare collecties die ik sinds lange tijd van de heren heb gezien.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=wIP7LBIp3HM[/pro-player]

Foto’s via Style

Add Your Comment