Passionata de show

Alweer een dikke week geleden was ik voor de show van Passionata in Parijs. Nu ik de foto’s van de show heb gekregen, wordt het tijd om wat meer uit de doeken te doen over dit lingeriespektakel in de Crazy Horse.

Hoewel het Passionata event uitstekend verzorgd was, was ik niet weg van de show die we kregen te zien in de Parijse nachtclub. Ondanks dat de locatie van de show goed was gekozen, de modellen perfecte figuurtjes hadden en de lichteffecten erg mooi waren, hield het voor mij daar eigenlijk ook mee op. De show was een tikkeltje te ordinair. Waardoor er meer aandacht uitging naar de danseressen dan naar de lingerie. Waar het natuurlijk in eerste instantie wel om ging.

De show draaide om pure verleiding. Op de muziek van “Turn me on” en “Lola” lokten de danseressen naar het publiek. De dames gehuld in kanten lingerie gaven een zwoele topless paaldans act, waarbij zelfs één van de meiden geheel uit de kleren ging. Dat gedraai om die paal is best leuk om een keertje te zien, maar op den duur gaat het wel vervelen. Zeker als je zelf een vrouw bent.

Kortom ik was niet echt weg van de Passionata show. De lingerie was mooi, maar het optreden paste niet bij het merk. Passionata had beter niet kunnen kiezen voor een zo’n verleidelijke show van de Crazy Horse, waarbij alleen de lingerie afkomstig was van het label. De focus van de show lag duidelijk op de dames en hun erotische trucjes en niet op de lingerie. Erg jammer!

Add Your Comment