PETA woedend om vossenschaamhaar

Modenieuws door mode modeblog


PETA gaat opnieuw de strijd aan met dierenleed. Deze keer protesteert de dierenrechtenorganisatie niet tegen een modehuis dat bont gebruikt of tegen een celebrity in een bontjas. Nee, ditmaal is PETA woedend om vossenschaamhaar!

Bont is deze winter 1 van de modetrends en dat is ook niet aan de Completely Bare Salon in New York voorbijgegaan. De beautysalon biedt namelijk een behandeling waarbij de schaamstreek wordt versierd met vossenbont. Inderdaad het resultaat is een soort vossenschaamhaar!

Cindy Barshop, eigenaresse van de salon, vertelde aan Today dat de behandeling groot succes is. “Ik raakte geïnspireerd door modeontwerpers die bont en veren verwerken in hun collectie. De behandeling is enorm populair, juist omdat het zo over-de-top is.”

Ingrid Newkirk, de Amerikaanse voorzitter van PETA, is een stuk minder enthousiast over het vossenschaamhaar. “Het is ronduit wreed om dieren te doden, enkel en alleen om je geslachtsdelen te versieren,” laat Newkirk weten.

Zelf ben ik ook geen fan van deze behandeling, maar zie jij een pluk haar dat uit je broekje steekt wel zitten? Dan kun je de Foxy Bikini of de Carnivale Bikini behandeling voor $225 en $195 laten uitvoeren.