Prada schoenen

Schoenen door mode modeblog

Lange tijd waren de high fashion labels huiverig voor het internet. Tegenwoordig is zo’n beetje elk zichzelf respecterend merk te vinden op het net. Designermerken lanceren de meest mooie en soms gebruiksvriendelijke websites en webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch lijkt één merk deze trend totaal niet te hebben opgemerkt. Miuccia mag dan geroemd worden om haar vooruitstrevende ontwerpen, op internetgebied is haar merk Prada allerminst vooruitstrevend. De website van Prada bestaat al jaren uit niet meer dan een voorpagina.


Een trendy merk zonder website is niet erg van deze tijd, al zeg ik het zelf. Aan de mails die ik wekelijks ontvang, merk ik dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. Zo’n beetje elke mail gaat over de producten van het merk. Meestal staan de vragen waar zijn Prada producten te koop en waar kun je de collectie van het merk kan bekijken centraal.

Schoenen zijn het absolute favoriete onderwerp van de mails. Daarom hieronder een overzicht van de zomerschoenen van Prada. Laten we maar hopen dat Prada snel tot inkeer komt en eindelijk een echt website lanceert. Daarnaast zou een online shop die ook in Nederland levert geen overbodige luxe zijn.

Prada schoenen zomer 2007

Ballerina's, trendy sandalen, gympen, flatjes met open teentjes, slippertjes en super hogen pumps, je kunt het maar bedenken en Prada heeft het in haar collectie. Niet alleen qua modellen heeft Prada veel keus ook wat kleur betreft zit je goed bij het merk. Oranje, geel roze, blauw, rood, goud, fuchsia, turkooizen, paars, wit, bruin, zwart en zilver, noem een kleur en waarschijnlijk vindt je die. Daarnaast is het ene paar versierd met strikjes, een ander paar met zeer opvallende stenen en weer een ander paar is voorzien van het canvas logo van het merk. Kortom Prada heeft deze zomer voor iedereen wel een paar hippe stappers.