Vers van het internet de allernieuwste trailer van Sex and the City 2! In deze dik 2 minuten durende trailer komen we weer net iets meer te weten over wat de 4 vriendinnen allemaal beleven in Sex and the City 2.

Hoewel de nieuwe Sex and the City 2 trailer ongeveer hetzelfde begint als de vorige, worden er toch ook een aantal nieuwe dingen verklapt. Zo zien we dat Charlotte de perfecte cupcake makende mama is, Samantha blijft aantrekkelijk door het slikken van een heleboel pillen, Miranda heeft geleerd hoe ze op tijd moet komen zodat ze kan zien hoe haar zoontje een rozet wint. En wat betreft Carrie, zij werkt aan de sparkle tussen haar en Mr. Big.

Maar het huwelijk van Carrie en Mr. Big is niet het enige huwelijk in de film. Ditmaal rinkelen de wedding bells voor Carries’s beste vriend Stanford Blatch en Anthony Marantino. Maar de 4 dames reizen ook nog af naar Abu Dhabi, waar Carrie haar ex-vriend Aiden ontmoet. Wat er precies tussen de 2 gebeurd is niet duidelijk, maar Carrie belt wel naar Mr. Big en vertelt hem dat er iets is gebeurd.

Natuurlijk mogen we ook de geweldige outfits die we in Sex and the City 2 voorbij zien komen niet vergeten. Carrie ziet er weer perfect uit, maar wat wil je ook met zo’n mooie walk-in closet! Styliste Patricia Field heeft weer duidelijk heel erg haar best gedaan.

Helaas moeten we nog tot 27 mei wachten totdat Sex and the City 2 in de bioscoop te zien is. Maar de film belooft een mooi Aladin en Yasemin sprookje te worden, alleen dan met cocktails om in Carrie’s woorden te blijven.

Sex and the City 2 trailer

[pro-player width=’574′ height=’344′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=qhb2dMqOpOY&fmt=18[/pro-player]

Add Your Comment