Elf bekende Nederlandse vrouwen stonden gisteren samen met hun zus in de schijnwerpers. Ten overstaan van veel cameraploegen, fotografen en modejournalisten onthulden zij de nieuwe prêt-à-porter collectie die het Arnhemse ontwerpersduo Spijkers en Spijkers voor de Nederlandse modeketen Claudia Sträter heeft ontworpen.

Hadassah de Boer, Suze Mens, Rifka Lodeizen, Inge de Bruijn, Marjolein Keuning, Esmarel Gasman,Loes Haverkort, Nada van Nie, Marian Mudder en DJ Isis waren samen met hun zussen gekleed in Spijkers en Spijkers by Claudia Sträter en gunden het publiek zo een eerste blik op de nieuwe collectie.

De charmante Anouk Smulders, model en televisiehost, introduceerde het geheel. Natuurlijk droeg ook zij een stuk uit de collectie. En Truus en Riet Spijkers waren uiteraard ook aanwezig.

Spijkers en Spijkers ontwierpen voor de Nederlandse modeketen een gelimiteerde voorjaarscollectie van 17 items, waaronder een stijlvolle kokerrok, broek en blazer, een mooie tuniek en talloze zomers jurkjes. De

De Arnhemse tweelingzussen blijven ook nu weer trouw aan hun voorliefde voor krachtige vormen met een vrouwelijke touch. Ieder ontwerp kent die typische Spijkers en Spijkers stijl en straalt onafhankelijkheid in combinatie met elegantie uit. De gebruikte stoffen zijn modern en verfijnd, licht en luchtig, chic en charmant. Zijde, satijn, soepel vallende jersey en linnen in basistinten wit, off-white en zwart gecombineerd met krachtige kleuren als fuchsia, grasgroen, geven de collectiestukken stuk voor stuk pit en raffinement.

Add Your Comment