Chloé Eau de Fleurs
Chloé komt binnenkort met de Eau de Fleurs collectie. De collectie bestaat uit 3 bloemengeuren op basis van lavendel, Oost-Indische kers en neroli.

Bloemen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld bij Chloé. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het modehuis kiest om de Chloé Eau de Fleurs collectie op de markt te brengen, een lijn waarin bloemen de hoofdrol spelen. De 3 nieuwe parfums Lavande, Capucine en Néroli zijn ieder verpakt in een glazen flacon met minimalistische lijnen en een glanzende, vierkante metalen dop.

Chloé Eau de Fleurs Lavande, waarin ingrediënten als viooltjes, bergamotbladeren, citrus, iris, muskus, ceder, vetiver en natuurlijk lavendel zijn verwerkt, is een elegante sensuele geur.

Het parfum Capucine heeft een intrigerende ongebruikelijke charme. Dit komt omdat de geur bestaat uit citrus, bergamot, citroen, oranjebloesem, galbanum, salie, jeneverbessen, jasmijn, rozen, lelietjes-van-dalen en Oost-Indische kers.

Néroli is een zoet maar zeker niet onschuldige geur, die tegelijk bloemig maar ook weer houtachtig is. Dit komt omdat het parfum uit ingrediënten als mandarijn, sinasappel, rozemarijn, salie, pioenrozenblaadjes en neroli is samengesteld.

De geuren uit de Chloé Eau de Fleurs collectie zijn vanaf eind februari  verkrijgbaar in een 100ml verpakking voor 105 euro.

Add Your Comment