De nieuwe Coca Cola light flesjes ontworpen door Karl Lagerfeld werden gisteren in de Bijenkorf in Amsterdam onthuld. Karl Lagerfeld ontwierp de drie flesjes met elk hun eigen design.

Gisteren was er in de Bijenkorf ruimte gemaakt voor de presentatie van de Coca Cola flesjes door Karl Lagerfeld. Om de cola flesjes kon ik niet heen, want de flesjes stonden in groot formaat op het podium. De drie flesjes hebben elk hun eigen design, één met roze strepen, één met zwarte sterren en één met grijze polkadots. We wisten natuurlijk al een tijdje hoe de ontworpen flesjes eruit zouden zien, maar het is toch wel erg leuk om ze nu in het echt te mogen bewonderen.

Fashionista, romanticus en rockchick


De cupcakes en Coca Cola stonden al klaar, terwijl drie dansende modellen het podium opkwamen. Elk model staat centraal voor een flesje. Zo heeft Karl Lagerfeld zich bij het ontwerpen van de flesjes laten inspireren door de drie modellen van de Coca Cola light campagne. Het flesje met de roze strepen hoort bij een echte fashionista, het polkadotflesje hoort bij de romanticus en het flesje voorzien van zwarte sterren behoort tot de stoere rockchick.


Hanna Verboom nam de presentatie van de onthulling op zich, terwijl drie Karl Lagerfeld look-a-like’s het podium betraden. De presentatrice kwam met nog een onthulling, de ontwerper heeft namelijk naast de flesjes, ook drie accessoires ontworpen. De unieke accessoires zijn een sjaal, een tas en een tanktop. Wij kregen gisteren al de tanktop te zien, die met de zwarte sterren geïnspireerd is op de rockchick.


De Karl Lagerfeld Coca Cola light flesjes zijn vanaf vandaag in de Bijenkorf te koop. Je kunt ze zowel los als per drie kopen.

Add Your Comment