Diane von Furstenberg gaat haar imperium uitbreiden. De ontwerpster komt namelijk dit jaar nog met een heuse Diane von Furstenberg beautylijn.

Voor het realiseren van de Diane von Furstenberg beautylijn nam Diane Chantal Roos, de voormalige directeur van YSL Beaute, in dienst. Samen werkten de dames aan een beautylijn die onder meer bestaat uit een parfum, huidverzorgingsproducten en make-up.

Diane liet weten heel blij te zijn met haar eigen Diane von Furstenberg beautylijn. “Het enige wat ik wil, is vrouwen het gevoel geven dat zij de vrouw kunnen zijn die zij willen zijn. Deze boodschap is zo krachtig dat we deze in een flesje, tube, spray, potje en in make-up moeten stoppen,”aldus de ontwerpster.

Het is overigens niet de eerste keer dat Diane zich in de beautywereld begeeft. In de jaren zeventig had ze al een parfum en make-up collectie genaamd Tatiana, die zij in 1983 doorverkocht aan een ander bedrijf.

Het parfum van Diane von Furstenberg is binnenkort in Amerika te koop. Hierna volgen ook de make-up en huidverzorgingsproducten. Wanneer de beauty producten in Nederland verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend. Ik ben in ieder geval zeer benieuwd. Want als de Diane von Furstenberg beautylijn net zo goed in elkaar zit als haar bekende wikkeljurkjes, dan belooft dat heel veel goeds!

Add Your Comment