Afgelopen januari kondigden we al aan dat Diane von Furstenberg bezig is met een eigen home collectie, maar inmiddels hebben we ook de eerste beelden van de collectie binnengekregen.

Modeontwerpster Diane von Furstenberg ontwierp samen met interieurbedrijf Springs de DvF Home Collection. De lijn is geïnspireerd door het platteland, de stad en de zee en bestaat onder meer uit accessoires voor de badkamer, beddengoed, servies en tafelkleden.

Het ontwerpen van de collectie ging Diane, die geen groentje meer is als het om interieurzaken gaat, goed af. “In plaats dat je ontwerpt voor het lichaam maakt, doe je dat nu voor een ruimte. Maar in termen van functionaliteit is het eigenlijk hetzelfde. Beide ontwerpen moeten mooi, kleurrijk en harmonieus zijn,” liet de ontwerpster weten.

Hoewel ik normaal gesproken een grote fan ben van Diane’s kleurrijke wikkeljurken, vind ik haar home collectie vrij druk. Vooral de dessins, die zijn gebruikte op haar serviesgoed, zijn naar mijn mening iets te veel van het goede.

De DvF Home Collection is vanaf januari 2011 verkrijgbaar.

Add Your Comment