De mint blauwe trui van Analisa hoort helemaal bij de laatste modetrends. De kleur en het model zijn beide in, maar is deze sweater volgens jou een Hot of Not waard?

Analisa heeft de mint blauwe trui gestijld op een zwart kort broekje met felgekleurde bloemetjes. Onder de sweater heeft ze een donkere bandeau bh aangetrokken. Onder haar outfit draagt ze hoge beige sleehakken met sokken erin. Daarnaast heeft ze de zwarte kleur van haar short terug laten komen in haar tas en riem. Andere niet te missen details zijn nog de gele nagels van Analisa, haar gouden sieraden, de vriendschaparmbandjes en haar perfect gestifte lippen.

Deze look is helemaal voor mij weggelegd. In de zomer zou ik er exact zo bij kunnen lopen. Alles aan Analisa’s look vind ik even geweldig en de mint blauwe trui, tja dat is echt liefde op het eerste gezicht. Als ik toch een negatief puntje zou moeten geven over dit totaalplaatje, dan zij het de sokken! Sokken in hakken vind ik niet echt kunnen en het lijkt op de foto heel mooi weer. Ik zou gewoon met blote voeten in de schoenen stappen. Nu weet je mijn mening, maar wat is die van jou?

[bawlu_buttons]

Foto’s via Rougefox

Add Your Comment