Je ziet hierboven een dame in een ruiten rok. Nu wil ik graag van jou weten of je dit item bij je in de smaak valt of niet.

Amanda draagt een hoge rok met een kleine ruit erin. Ze heeft dit item gecombineerd met een doorzichtige zwarte bloes waar kleine zilveren details op de kraag te zien zijn. Om allebei haar armen draagt ze een nepleren armbandje en in haar hand een namaak Louis Vuitton tas. De schoenen die ze onder de outfit heeft aangetrokken zijn open en hebben een klein hakje.

De rok vind ik niet leuk, maar ik vind wel dat Amanda het mooi gecombineerd heeft met het zwarte bloesje en de schoenen. Misschien had ik voor een andere tas dan de namaak Louis Vuitton gekozen, omdat een tas in dezelfde kleur van de rest van haar kleding en accessoires meer naar mijn smaak was geweest. Wat vind jij van dit kledingstuk, is het Hot of Not?

Foto’s via Sugarplumcandyfloss