Gooische Vrouwen

De serie Gooische Vrouwen was een regelrechte hit. Natuurlijk kon het niet uitblijven dat er van allerlei spullen omtrent de serie kwamen. Zo is het mogelijk om precies hetzelfde bed te kopen dat één van de dames in de serie heeft. Maar nu kun je zelfs nog een stapje veder gaan om een echte Gooische vrouw te worden met een luxueus Gooisch huis! Want één van de huizen uit de serie staat te koop.

Gooische Vrouwen

Het huis dat te koop staat in het Gooi is van niemand minder dan Cheryl Morero. Cheryl, vertolkt door Linda de Mol, is getrouwd met de volkszanger Martin Morero en woont in een schitterende villa met rietenkap. Het huis dat voor de opnames wordt gebruikt staat in Blaricum en is nu te koop voor 5.250.000 euro.

gooische-vrouwen-3.jpg

De villa met dubbele garage staat op een perceel van 2190 m2 en is van alle luxe voorzien. Zo beschikt het stulpje over een ruime woon- en eetkamer, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, twee werkkamers en een schitterend binnenzwembad. Ondanks dat het huis aan de buitenkant echt een plaatje is, ben ik niet echt onder de indruk van de inrichting. Zo zou ik er een andere keuken en badkamer inzetten en want minder groen gebruiken.

gooische-vrouwen-4.jpg

Add Your Comment