New York Plaza Hotel
New York is de perfecte stad voor een shoptripje. Daarom zette Modeblog 5 luxe hotels in New York voor je op een rijtje.

New York is een bruisende stad. Je vindt er een overweldigde hoeveelheid bezienswaardigheden, goede restaurants, chique clubs en natuurlijk heel veel winkels. In dit shoppingparadijs kun je na hartenlust winkelen in de bekende warenhuizen en designerboetieks. Maar na zo’n dag hard werken, wil je natuurlijk ook heerlijk ontspannen. Daarom hierbij een overzichtje met 5 luxe hotels in New York.

The Plaza

plaza hotel new york
The Plaza is één van de bekendste hotels van New York City. Het hotel opende in 1907 haar deuren en staat sindsdien bekend om haar perfecte service en faciliteiten. Maar ook de ligging van The Plaza is perfect. Het hotel is gelegen in het hart van Manhattan en op loopafstand van Fifth Avenue, waar je alle grote modehuizen vindt.

The Peninsula New York

The Peninsula New York
Luxe is het woord dat centraal staat bij The Peninsula New York. Dit hotel ligt op de hoek van de gerenommeerde winkelstraat Fifth Avenue. Na een dagje shoppen kun je hier heerlijk tot rust komen in de mooie spa of een drankje drinken op het dakterras van het hotel.

W New York Union Square

W hotel New York
W New York Union Square is een stijlvol boetiekhotel. Het hotel ligt aan Union Square waardoor veel bekende attracties makkelijk te bereiken zijn. Dit hotel valt op door haar bijzondere ambiance en haar Whatever/Whenever-service, wat inhoudt dat je wat dan ook en op welk tijdstip dan ook kunt krijgen.

Ritz-Carlton New York Central Park

Ritz-Carlton New York Central Park
Het Ritz-Carlton New York Central Park hotel kijkt uit over Central Park. Dit luxe hotel, in hartje New York, beschikt over vele voorzieningen en hoogstaande service. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van een bed vol kussens zoals we van de Ritz-Carlton hotels gewend zijn.

The Waldorf Towers

The Waldorf Towers
The Waldorf Towers liggen op de 28ste tot de 42ste verdieping van het beroemde Waldorf-Astoria hotel. Dit luxe hotel biedt persoonlijke conciërgediensten, goed voorzieningen en heeft een eigen ingang aan Park Avenue. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de faciliteiten van het Waldorf-Astoria hotel en van exclusieve Guerlain Spa.

Add Your Comment