Nominaties voor Dom Bontje 2015

Modenieuws door mode modeblog


De nominaties voor Dom Bontje 2015 zijn bekend. Prinses Beatrix, Winston Gerschtanowitz, Mart Visse, Jan Smit, Halina Reijn en Anouk Smulders zijn genomineerd voor de titel.

Elk jaar organiseert Stichting Bont voor Dieren de verkiezing van het Domste Bontje om zo mensen bewust te maken van het dierenleed achter bont. Ditmaal zijn prinses Beatrix, presentatrice Anouk Smulders, actrice Halina Reijn genomineerd omdat zij vossenbont dragen. Vooral Beatrix blijkt ongevoelig voor het dierenleed, aangezien ze al voor de 4de keer is genomineerd.

Ook in het tuintje van het hart van Jan Smit is geen plek voor wasbeerhonden. De zanger draagt de dieren liever als bontkraag. Modeontwerper Mart Visser is genomineerd door zijn collecties vol vergaste nertsen en geëlektrocuteerde vossen. Winston Gerschtanowitz maakt als laatste kans op de prijs omdat hij coyotebont draagt.

Stemmen op Dom Bontje

Tot en met 31 december kan er gestemd worden op de genomineerden van Dom Bontje 2015. Begin volgend jaar wordt de winnaar van de verkiezing onthuld.

Foto: Bont voor Dieren