Geïnspireerd door de Flowerpower periode, lanceert Prada de limited edition Infusion de Tubereuse. De parfum heeft een simpel doorzichtig flesje, die grote verwachtingen creëert voor het parfum zelf. 

Prada Infusion de Tubereuse is de volgende parfum uit de Ephemeral Infusions lijn. De limited edition geur is ontworpen door Daniela Andrier, die eerder ook Infusion d’Iris en Infusion de Fleur d’Oranger creërde. Het nieuwe parfum is gebaseerd op Prada’s Resort Collection.

Prada Infusion de Tubereuse is een lila parfum in een saai doorzichtig flesje, die de indruk wekt dat de geur op zichzelf al geweldig is en helemaal geen mooi flesje nodig heeft. Het dopje en de verpakking  zijn wel versierd, met een retro print van bloemblaadjes in de kleur lila en appeltjesgroen.

Het parfum wordt omschreven als een frisse geur, met bloemen als Indiase tuberosa, de citrusvruchten petitgrain en bloedsinaasappel en dynamone. Deze laatste aromatische geur is te vergelijken met de geur van amber en staat bekend een sterk en diffuse karakter te hebben, die als lastig wordt ervaren in de parfumerie wereld.

Add Your Comment