Hoogstwaarschijnlijk ben je er nog helemaal niet me bezig, maar over niet al te lange tijd staat de decembermaand weer voor de deur. In die periode komt Prada met parfum van 3.100 euro en dat is volgens het modehuis natuurlijk het perfecte kerstcadeau.

Om het 1-jarige bestaan van Prada Candy te vieren lanceert het modehuis een speciale editie van de geur. Deze Prada Candy Deluxe Edition heeft een prijskaartje van ongeveer 3.100 euro. Wat natuurlijk geen koopje is voor een parfum, maar hiervoor krijg je wel een fles van 900 ml die verpakt zit in een roze leren doos.

Hoewel Prada Candy een van mijn favoriete geuren is, is deze enorme varpakking niet aan mij besteed. Voordat ik deze fles helemaal leeg heb, ben ik er allang op uitgekeken en daar is het toch iets te prijzig voor. De Prada Candy Deluxe Editition is vanaf 3 december te koop in geselecteerde winkels.