Momenteel huisvest Nederland naar jaarlijkse gewoonte de TEFAF (The European Fine Art Fair), ’s werelds leidinggevend kunst– en antiquiteitenbeurs. Het is een erg vrouwvriendelijk evenement.

Na een grondige handtascontrole wandel je binnen langs twee muren bedekt met zachte rozen. Via een zeer internationaal stadsplan wordt om je naar de verschillende standen geleid. En, hoe kan het ook anders, rond de Place Vendôme tref je de exclusieve juweliers aan zoals Chopard, Buccelati, Graff en Bulgari. Zij stellen er hun meest dierbare stukken ten toon, een streling voor het oog.

Harten en gele edelstenen schijnen voor het ogenblik erg trendy te zijn. Hoewel je ook wel de klassieke witte diamant, robijnen of saffieren aantrof, bleek het overgrote deel van de edelstenen geelkleurig te zijn. Een zomerse gedacht in het achterhoofd?

Verder zijn er nog talrijke eetgelegenheden, zoals een Fifth Avenue brasserie om in de modewereld te blijven, en wie uiterst glamoureus wil zijn moet naar de champagnebar.

De TEFAF loopt nog tot zondag 21 maart 18u in het Maastricht Exhibition & Congress Centre in Maastricht.

Add Your Comment